Eyeliner tatoeëren is een van de resultaten dat behaald kan worden met permanente make-up, PMU is perfect voor een mooie ogen accent. Permanente make-up is een cosmetische tatoeage, deze tatoeage zorgt ervoor dat u er altijd goed uitziet. Het is een verfijnde en kunstzinnige vorm van tatoeage die kleine hoeveelheden pigment in de huid aanbrengt. Het is een dunne laag en daardoor perfect voor een natuurlijke uitstraling.

Permanente make-up kan helpen om:

  • Een mooi oogopslag
  • Een strakke en frisse uitstraling
  • Een natuurlijke of kunstzinnige look

Velen noemen permanente make-up een eyeliner tatoeëren. Dit is eigenlijk niet het geval, dat komt omdat permanente make-up veel minder diep in de huid gaat dan bij een tatoeage. Met speciale apparatuur en pigmenten worden de permanente eyeliners geplaatst. Dit gebied is natuurlijk erg kwetsbaar, dus een eyeliner tatoeëren is eigen permanente make-up.

De voordelen van de eyeliner tatoeëren/permanente make-up zijn:

  • Heb hebben van mooie, symmetrische eyeliners.
  • Make-up die gedurende de dag niet uit loopt.
  • Ook mensen met een allergie kunnen op deze manier een eyeliner op.

Na de eerste behandeling kan het zijn dat de kleur van de eyeliner vervaagd, hiervoor is een nabehandeling de oplossing. Dit zorgt er voor dat de eyeliner de gewenste kleur aanneemt, en ook langer blijft zitten. Het is dan wel van belang dat de nabehandeling vakkundig gebeurd, om beschadigingen aan de huid te voorkomen.

Elke 3 tot 5 jaar kan het nodig zijn om de eyeliner tatoeëren bij te werken, dit hangt af van de kleur die je gekozen hebt. Je kan dan kiezen voor een andere kleur of voor een donkere kleur, hierdoor is er altijd verandering mogelijk.